Tule Helsinki Challenge Pitch -iltoihin 6.–7.6. ja äänestä yksi tiimi finaaliin

2017-06-06 18:00:00 2017-06-07 20:00:00 Europe/Helsinki Tule Helsinki Challenge Pitch -iltoihin 6.–7.6. ja äänestä yksi tiimi finaaliin Ilmoittaudu ideakilpailun pitch-iltoihin ja kannusta Aalto-vetoiset tiimit finaaliin. Yksi 20 semifinalistiimeistä pääse yleisöäänten perusteella suoraan finaaliin. http://eea.aalto.fi/fi/midcom-permalink-1e72fe62016eb202fe611e79110a38e72c548444844 Aleksanterinkatu 5, päärakennus, 00100, Helsinki

06.-07.06.2017 / 18:00 - 20:00
Helsingin yliopisto, Aleksanterinkatu 5, päärakennus, 00100, Helsinki, FI

Helsinki Challenge -ideakilpailun finaalipaikat ratkeavat 6. ja 7. kesäkuuta pidettävissä illoissa. Kansainvälinen tuomaristo valitsee finaaliin viidestä seitsemään ryhmää. Finalistit julkaistaan 19.6. ja kilpailun voittaja marraskuussa 2017.

Pitch-iltojen esitykset kattavat YK:n kestävän kehityksen teemat: kestävä planeetta, ihminen muutoksessa ja urbaani tulevaisuus. Näihin haasteisiin tiimit esittävät ratkaisunsa.

Aalto-vetoiset semifinalistitiimit ovat:

• Catalyst Supreme: Making the world emission-free with new catalyst materials
  • F-Factor: 'We’re developing a Tinder for urbanisation'
  • HeatStock: Use summer’s heat during the winter
  • Ioncell: We’re developing a new type of fiber out of Finnish wood
  • Pro Fibers: Finnish biomass keeps animals and forests healthy
  • Reconfigure Mobility: A network that makes traffic sustainable
  • Senior Cognitive Booster: Tackling elderly people’s cognitive challenges using virtual environments
  • Wave Farmers: Our sensing device would help sustain a healthy soil ecosystem

Aika ja paikka molempina iltoina: 6.–7.6.2017 klo 18–20, Helsingin yliopisto, päärakennus, Aleksanterinkatu 5, Helsinki

Ilmoittautuminen ja taustatietoa:

Tilaisuuden kieli: englanti

Suora lähetys verkossa:

Voit seurata tilaisuuttaa Helsinki Challengen YouTube -kanavalla.

Äänestäminen, kun seuraat tilaisuutta verkon kautta:

Voit äänestää suosikkiasi tekstiviestillä. Tutustu äänestysohjeisiin kilpailun verkkosivuilla. (challenge.helsinki.fi)

Lisätietoja:

#aalto  #finland100  #helsinkichallenge

Kilpailun järjestävät: Helsingin yliopisto, Aalto-yliopisto, Hanken Svenska Handelshögskolan, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, Oulun yliopisto, Taideyliopisto, Turun yliopisto, Vaasan yliopisto ja Åbo Akademi. Helsinki Challenge on osa Suomi 100 -ohjelmaa, ja se on yksi Aalto-yliopiston juhlavuoden hankkeista.